HUNDFOTOGRAFERING TROLLHÄTTAN

Hej där!


Vad roligt att du hittat in hit. På denna sidan hittar du inget annat än just hundfoton.

Jag började mitt fotande med att fotografera hundar och då bara min egna hund Jenna. Jag har idag två hundar utav rasen Shetland Sheepdog. Såklart ville jag utvecklas och började efter ett tag att fota vänners hundar. Ingen hund är den andra lik. Varken i pälstyp, färg eller personlighet och man vet aldrig vad de hittar på för bus för dagen.

Jag heter Sandra Brodd, jag glömde visst att nämna det i början. Jag är 34 år och mamma till två. Ja då menar jag inte hundarna utan två människovalpar. Jag tävlar aktivt inom agility och har också fastnt för att även fota denna underbara sport. Jag älskar också att arrangera tävlingar inom sporten och är därför även utbildad tävlingsledare.


Vill du veta mer om mig så besök gärna sidan " Om Sandra". Du kan ta genvägen via knappen här.

Fotograf hund

"Dogs do speak but only to those who know how to listen"Hund fotograf

KONTAKT


Det börjar med att du skickar in en bokningsförfråga. Den finner du längst ner på denna sida. Du får svara på några frågor för att det ska vara enklare för mig att veta vad för typ utav fotografering du vill ha.

Jag kommer sedan att kontakta dig så kan vi prata vidare.

I samband med bokning kommer jag skicka ut en bokningsfaktura.

Först när fakturan är betald är ditt datum bokat.

FOTODAGEN


När fotodagen är här möts vi på bestämd plats. Var där i god tid innan fotograferingen så att ni hinner rasta hunden väl innan vi börjar. Hunden kan också behöva lukta in sig på den nya platsen. Vi kommer sedan att bekanta oss lite så att hunden inte ska känna att jag eller kameran är läskig.

När vi fotar kommer du att få hjälpa mig med att tex locka på hunden om jag vill att den ska kolla åt ett specifikt håll, men jag instruerar under tiden. Kan din hund några tricks? Super, det kanske vi kan använda oss utav.


Till fotodagen vill jag att du har med gott godis om hunden gillar det. Men ta inte för gott godis för vi vill fortfarande ha hunden avslappnad, men vi måste också belöna.

LEVERANS


Bilderna levereras inom 14 dagar efter fotograferingen. Ni får då tillgång till ett onlinegalleri där ni väljer ut era bilder. Bilderna får bara användas för urval och inte sparas ner från galleriet.

I ert galleri kan ni sedan välja ut era favoritbilder och de ni vill köpa.

De bilder som ingår i ert paket är högupplösta och anpassade för framkallning. Bilderna kan även levereras i lågupplöst format som är mer anpassat för att passa för t.ex sociala medier. Facebook komprimerar högupplösta bilder vilket gör att kvaliten automatisk försämras. För att era bilder ska bli så fina som möjligt, är det därför en god ide att ni väljer rätt bild för ändamålet.

hund trollhättan
Fotograf trollhättan
Hundfoto sverige
Agility foto

Mina fotopaket!

Agilityfoto trollhättan

Light Dog


Det här paket passar dig som vill ha vanliga enkla bilder på din hund. Bilderna levereras med en enklare redigering. Du får tillgång till ett webbgalleri där du sedan väljer ut dina bilder utefter vilket bildpaket du valt. I varje paket ingår minst en utskrift i storleken 20*30 på fint, matt papper som framhäver färgerna i ditt foto på ett fantastiskt sätt. Bokningen är bekräftad först när bokningsavgiften är betald. Fotograferingstid: ca 1 timma.

Bokningsavfift 995:-


Bildpaket


5 bilder+1 utskrift(30x40)

2490:-


10 bilder + 2 utskrifter(30X40)

3190:-


Alla bilder + 3 utskrifter(30X40)

3990:-
Vill du köpa enstaka bilder så kostar de 300kr styck. Det går såklart bra att välja detta utöver ditt bildpaket.

hundfotograf trollhättan

Loving Dog


Det här paketet passar dig som vill ha mer avancerad redigering. Jag kommer att lägga ner mer kärlek i varje bild och därför tar de längre tid att färdigställa. Du väljer själv ut vilka bilder genom ett urvalsgalleri. I paken ingår minst en utskrift i storleken 20*30 på fint, matt papper som framhäver färgerna i ditt foto på ett fantastiskt sätt. Bokningen är bekräftad när bokningsavgiften är betald.


Bokningsavgift 1500:-


Bildpaket:


3 bilder + 1 utskrift (30X40)

2300:-


5 bilder + 2 utskrifter (30X40)

3250:-


10 bilder + 3 utskrifter (30X40)

5000:-Vill du köpa enstaka bilder så kostar de 500kr styck. Det går såklart bra att välja detta utöver ditt bildpaket.

Color Dog


Här fotar vi med Holipulver när din hund hoppar över ett hinder.

Fotograferingen sker alltid utomhus.

Du väljer själv färg på pulveret och jag tar med.


NYSTARTSPRIS

1490:-

Inkl 3 bilder

AgilitySport Paket


Nu kan du boka ett AgilitySport paket som passar dig som vill ha sportiga bilder på din hund eller kanske bilder till din verksamhet! Vi skräddarsyr paketet utifrån vilka hinder du vill ha bilden.

I paketet ingår 1 timmes fotografering samt 10 stycken digitala bilder.

Du får sedan ett webbgalleri där du kan se dina bilder, välja ut dina favoriter samt köpa till extra bilder.

Tips: Gå ihop några vänner och dela på bilderna.


Uppstartspris

1490:-

.

Vill du köpa till extra bilder kostar de 300kr styck.


Det går självklart bra att boka mig för längre dagar. Skicka ett meddelande längst ner på sidan så återkommer jag.


Fota hund trollhättan
Fota hund vänersborg

VANLIGA FRÅGOR!

Min hund kan inte vara okopplad!

Jag tar med ett tunnare koppel som vi kan ha på hunden. Säkerheten går alltid först och vi vill inte ha några hundar som springer iväg.
Då enklare redigering ingår i Light Dog kan jag inte redigera bort kopplet på alla bilder. Vill man att jag redigerar bort kopplet kostar det 100 kr per bild. I Loving Dog ingår den redigeringen i priset.

Vad gör vi om det är dåligt väder ?

Vidextremt dåligt väder som tex regn eller stark blåst så bokar vi om. Vi kommer gemensamt fram till ett datum som passar.

Jag skulle vilja fotas med min vid en speciell plats utanför trollhättan, går det?

Ja absolut! Resor inom 10 mil från Trollhättan ingår alltid i mina priser. Utöver det tillkommer reseersättning på 40kr/milen.

Vart kan jag hitta dina agilitybilder från tävling?

När jag har fotat agilitytävlingar lägger jag sedan upp dessa på min Facebooksida SBAgility. Sedan kan du köpa bilder via Pixieset. Mer info om detta kommer att finnas på Facebook-inlägget kopplade till bilderna.

Följ mig på sociala medier här


Facebook - Hellmanshundar - Instagram - Sandrahellman.photo


Redo att boka?


Här nedan hittar du bokningsformuläret för att boka. Där kan du ställa ytterligarefrågor om du undrar över något. Hoppas att vi ses snart!

hund trollhättan
hund Vänersborg fotograf
Hundar foto
hundfotograf trollhättan
Hundfoto göteborg
Fotograf Trollhättan Sjuntorp

Berätta gärna om du har specialla önskemål, tex önskemål om miljö.