Skapa dina minnen här.


Vad roligt att du hittat hit och är nyfiken på familjefotografering. På denna sidan får du veta mer om vet jag är, vad jag fotat för bilder och vad jag erbjuder för tjänster. Sidan är under uppbyggnad och kommer att byggas på efter hand. Har du några frågor går det bra att ställa de längst ner i formuläret eller kontakta mig via mail: info@sandrabrodd.se


Sandra heter jag och är själv mamma till två små busfrön. Min stora heter Alice och är 8 år, sen har vi minstingen Filip som fyller 3år till våren. Jag älskar att vara mamma till dessa två och precis som alla andra skulle jag gå genom eld och vatten för att skydda dem.


Vill du veta mer om just mig kan du läsa under fliken "Om Sandra".


Ett minne för livet.


Innan i stort sett varje fotografering får jag höra att man känner sig nervös och inte känner sig bekväm framför kameran, lika många gånger hör jag att det släppt väldigt fort för alla och att de i slutändan ändå hade väldigt roligt. Mitt fokus ligger på att ni ska känna er trygga och att just ha roligt. Vi skapar minnen för livet och ni kommer att se på dessa foton och minnas exakt denna dagen. Jag förstår exakt känslan som vissa bär på innan, vart ska jag kolla, vart ska jag ha mina händer osv, men jag hjälper er. Jag gör mitt yttersta för att instruera er men oftast blir det som bäst när vi jobbar tillsammans.

Hur går det till?


Det absolut första som sker är att ni skickar in en förfrågan i formuläret längst ner på sidan. Jag svarar inom 2 arbetsdagar och här startar vi vår kontakt och samtalar om vad ni har för önskemål kring fotona. Jag har ett gäng olika favoritplatser att fota på men jag älskar när ni kommer med förslag eller kanske har en plats som betyder extra mycket för er.

Kläder


Vad ska ni ha på er?

Mitt förslag är att ha jordnära färger och att försöka matcha varandra om det är flera som ska vara med på bild. Jag har lite vackra klänningar till mamma som man kan få låna om man vill. Länk till klänninggalleriet finner du lite längre ner på sidan. Undvik göra kläder med stora loggor och massa olika och starka färger.


Leverans


Jag väljer ut de bästa bilderna från fotograferingen och fullredigerar några utav dessa. Ni får sedan se ert urval i ett personligt webbgalleri och välja ut de bilder som ni vill köpa. Det finns sedan olika fotopaket att välja på. Leveranstid är oftast mellan 4-8 veckor.

Priser och Bokning


När man bokar fotografering skickar jag alltid ut en bokningsfaktura. Betald faktura bekräftar er bokning. I bokningavgiften ingår inga bilder utan man köper sedan de bilder man själv vill ha utifrån mina paket. Detta får du:


  • Planering kring er dag.
  • Viss rekvisita till mindre barn. Tex liten gungstol, filtar, fäll, trälåda, lyktor.
  • Lån utav 1 klänning från min lånegarderob för mammor.
  • Ett personligt webbgalleri där ni får se era bilder.


Bokningsavgift - 1495:-


När ni sett urvalet av era bilder kan ni sedan välja de paket som passar er bäst. Här är 3 olika paket och vad de innehåller.


Bildpaket 1 - 2495:-

I detta paket ingår:

5st digitala högupplösta bilder.


Bildpaket 2 - 3495:-

10st digitala högupplösta bilder

1 st utskrift 30*40cm


bildpaket 3 - 4495:-


Alla utvalda bilder digitala, högupplösta och i webbupplösning.

2 st utskrift 30*40 cm


FAQ

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Om vädret inte tillåter att vi fotar så bokar vi om. Vi hittar tillsammans ett nytt datum som passar. De flesta väder går att fota i. Det blir superfina bilder även i mulet väder. Om det däremot är massa regn och eller storm så behöver vi hitta ett nytt datum.

Säljer du bara digitala foton?

Nej! Jag säljer även utskrifter och fotoböcker. Kontakta mig berättar jag mer. Ofta sparar man ner bilderna på mobilen eller datorn, men tänk vad fina de skulle vara på din vägg där du kan se den varje dag.

Fotar du utanför Trollhättan?

Ja absolut. Utanför trestadområdet tar jag dock ut en avgift för resandet.

Redo att boka?

Gör din bokning enkelt här nedanför så hörs vi sedan vidare via mail.