BRÖLLOPSFOTOGRAF TROLLHÄTTAN


Woohoo! Ni ska gifta er!


Och nu är ni här inne hos mig för att kolla vem jag är, vad kul. Det ska jag förklara, men först vill jag passa på att hälsa er välkomna hit. Hoppas ni ska hitta den infon ni söker, annars skicka ett mail så pratar vi vidare där.

Jag gifte mig själv ganska nyligen (2022) så jag vet exakt vad ni går igenom, att ni står inför massa olika val och jag förstår framför allt denna längtan.


Men kort och gott så heter jag Sandra och är bröllopsfotograf med utgångpunkt i Trollhättan. Men bor inte du här så reser jag gärna en bit för att kunna hjälpa er att fota er dag. Jag har två barn, 8 och 2 år gamla och riktiga busfrön. Vill ni veta ännu mer om mig så skicka er in på knappen så ska ni får lära känna mig ännu bättre. När ni kommer tillbaka hit finns det massa om bröllop att läsa om. Ännu en gång, välkomna hit!

fOTOGRAF tROLLHÄTTAN

SM-Finalist 2022

Tävlat SM i fotografi under 2022 där 2 utav mina bilder kom med till final samt att alla 3 bilderna jag tävlat med fått diplom.

Fotograf svenka mästerskapen
Bröllopsfotograf Trollhättan
Trollhättan bröllop
Fotograf Trollhättan
Fotograf sm Trollhättan

Bröllopsfotograf Trollhättan Vänersborg

Michaela & Stefan


"Fick fina bilder utan att märkas i kyrkan. Sandra guidade oss genom fotograferingen och förevigade vår dag på ett fint sätt, trots att vi var jättenervösa. Jättenöjda!"
Bröllop Trollhättan

Hur går det till?

Bröllop Stenungsund

Bokning


Allting börjar med att ni skickar in en bokningsförfråga. Detta görs längst ner på denna sidan. Jag svarar er alltid inom 1-2 arbetsdagar. När ni bestämt att ni vill boka skickar jag ett avtal som ni signerar online med hjälp utav BankID. Samtidigt skickar jag en bokningsfaktura på 50% utav ert paketpris. När avtalet signerats och fakturan är betald så är ert datum bokat. Jag skickar även ut en liten informationsfolder.

Bröllop göteborg

Provfotografering.


Jag erbjuder alltid en provfotografering 1-2 månader innan bröllopet. Vi träffas då på ett möte för att gå igenom er dag mer i detalj. Vad har ni för önskemål, förväntningar och speciella ögonblick som är viktiga osv. Efter mötet testar vi att fotografera lite. Detta är ett superbra tillfälle för att känna lite på stämningen och vi kan ju alltid smygträna på lite poser. Provfotograferingen sker alltid i Trollhättan om inte annat avtalats.

Bröllopsfotograf västkusten

Leverans


Leverans från provfotograferingen levereras efter 7-14 dagar.

Bilder från bröllopet levereras efter ca 5-6 veckor via ett personligt webbgalleri, Pixieset. Här kan man även genomföra köp om man önskar beställa utskrifter eller fotoböcker.

Jag skickar alltid några sneak peeks innan leverans.

Fånga de rätta ögonblicken!


Jag älskar mingel lika mycker som jag älskar porträtt. Med andra ord finns det nog ingenting jag inte gillar med bröllop. Att fånga de roliga stunderna, de intima, de skämtsamma och glada. Ja, allting gör sig bra på bild och även de bilder man tror att ingen vill se, kanske är just de bilderna som bär på mest minnen. Jag dokumenterar alltid så mycket jag bara kan under er dag.

Bröllopsfotograf västkusten
Västkusten Bröllop
Bröllopsfotografering Trollhättan
Bröllop västkusten
Bröllopsfotograf göteborg trollhättan
Fotograf bröllop västkusten
Bröllopsfotograf trollhättan
Stenungsögården bröllop

Tips!

Skapa en #hashtag som är unik för just ert bröllop. Berätta om denna för era gäster både i inbjudan och i programbladet. Be att alla använder er hastag när de publicerar bilder. På så sätt kan ni sedan gå in i efterhand och även ta del utav era gästers bilder.


Tips!

Skapa en #hashtag som är unik för just ert bröllop. Berätta om denna för era gäster både i inbjudan och i programbladet. Be att alla använder er hastag när de publicerar bilder. På så sätt kan ni sedan gå in i efterhand och även ta del utav era gästers bilder.


Wedding Sweden
bröllop västragötaland
Bröllop Dalsland
Västkusten fotograf
@fotografsandrahellman

Följ gärna mig på instagram för mer bilder

"Jag känner mig obekväm framför kameran..!


Det här är mycket vanligare än man tror, att känns sig obekväm när någon ska ta kort på en. Det gör även jag om någon ställer sig med en kamera framför mig. Min första reaktion är alltid att göra någon ful min tillsammans med något handtecken. Så jag förstår exakt känslan och just därför vet jag hur viktigt det är med någon som hjälper till bakom kameran.Ochjag hjälper er! Jag har erfarenhet utav porträttfotografering och har koll på olika poseringar som är fina för porträtt. Sen kanske även ni har några roliga idér som vi kan testa. Jag tror på att det är tillsammans vi skapar magin, inte varför sig. Älskar teamwork!

Men hur som helst stelt och tråkigt blir det inte runt mig iaf det kan jag lova. Vi ska ju ha hur kul som helst! Vi kanske kan spela er favoritlåt så kan vi dansa loss lite, eller träna på er dans.

bröllop trollhättan
fotograf sandra hellman bröllop
bröllopsfotograf sjuntorp

Zazza & Harvey


"Om man vill ha en trevlig och proffsig fotograf som vet hur man ska fotografera för att få bra bilder, så ska man ringa Sandra
Vi är jättenöjda, både med bilderna och albumet som vi fick inkluderat i priset. En guldstjärna på det!"
Bröllopsfoto trollhättan

3 timmar


Det här paketet passar er som vill ha portträttbilder och vigsel. Eventuellt förberedelser eller början på minglet.


 • Informationsbroschyr.
 • Provfotografering med ca 10 digitala bilder.
 • 3 sammanhänagde timmar fotografering.
 • Ett personligt webbgalleri med ca 150 utvalda och redigerade bilder.
 • Möjlighet att köpa till prints och eller fotoalbum.


12.000

bröllop stenungsund

6 timmar


det här paketet Passar er som vill fånga mer utav dagen. Förslag: förberedelser, vigsel, porträtt och delar utav minglet.


 • Informationsbroschyr.
 • Provfotografering med ca 10 digitala bilder.
 • 6 sammanhänagde timmar fotografering.
 • Ett personligt webbgalleri med ca 350 utvalda och redigerade bilder.
 • Möjlighet att köpa till prints och eller fotoalbum.
 • 5st utskrifter 10*15cm

20.000

Bröllopsfotograf trollhättan

8 timmar


Det här paketet passar till er som även vill ha förberedelser, first-look, vigsel, porträtt och början på minglet.


 • Informationsbroschyr.
 • Provfotografering med ca 10 digitala bilder.
 • 8 sammanhänagde timmar fotografering.
 • Ett personligt webbgalleri med ca 500 utvalda och redigerade bilder.
 • Möjlighet att köpa till prints och större fotoalbum (utöver de som ingår)
 • 10st utskrifter 10*15 cm
 • Personligt fotoalbum med favoritbilder från ert bröllop. 21*21 cm. (Värde 3000 kr)


25.000

12 timmar


Det här paketet passar er som vill vara säkra på att det mesta kommer med på bild. Förberedelser, vigsel, porträtt, mingel, tal, första dansen.


 • Informationsbroschyr.
 • Provfotografering med ca 10 digitala bilder.
 • 12 sammanhänagde timmar fotografering.
 • Ett personligt webbgalleri med ca 700 utvalda och redigerade bilder.
 • Möjlighet att köpa till prints och större fotoalbum. (utöver de som ingår)
 • 10st utskrifter 10*15 cm
 • Personligt fotoalbum med favoritbilder från ert bröllop. 21*21 cm. (Värde 3000 kr)
 • En hemlig present skickas hem till er.


30.000

Bröllop fotograf

FOTOALBUM

I två utav mina paket ingår ett personligt fotoalbum med era favoritbilder.

Värde 3000kr

FOTOALBUM

I två utav mina paket ingår ett personligt fotoalbum med era favoritbilder.

Värde 3000kr

Tänk på att..


Alla förslagen på vad man kan hinna med under sina timmar är endast förslag i från min sida och inget som är hugget i sten. Vill ni hellre ha first look och inget mingel eller om ni vill lägga längre tid på porträtt än tex förberedelser så går även det. Vi kommer att talas vid innan bröllopsdagen och bestämmer då hur ni vill att er dag ska se ut.


Vill du bara boka porträtt?


Det går även bra att boka mig enbart för portättbilder.

Denna fotograferingen tar mellan 1-1,5 timma. Alla utvalda bilder ingår och levereras digitalt. Denna tjänten går endast att boka 3 månader innan vigseln.

Det går självklart bra att skicka in förfrågan mycket tidigare men jag kan inte garantera att hålla ert datum fören 3 mån innan vigseln.

6000:-

Stenungsögården bröllop fotograf
Bröllop kroppefjäll
Bröllop foto
Fotograf Trollhättan

Vanliga frågor:

Vad händer om jag blir sjuk?

Jag har ett stort nätverk med andra fotografer. Jag kommer därför att hjälpa er att hitta någon som kan hoppa in i mitt ställe.
Jag är även fullvaccinerad vad gäller Covid-19.

Vad händer om vi behöver flytta bröllopet på grund utav restriktioner?

Jag förstår om ni kan behöva skjuta upp bröllopet pga. restriktioner. Mitt förslag är att vi gemensamt kommer fram till en dag som kan passa. Jag följer alltså bara med till det nya datumet om jag är tillgänglig. Mer villkor gällande avbokning finns att läsa i avtalet.

Vad gör vi om det är dåligt väder ?

Vi har alltid en plan B! Jag rekar alltid fotoplatsen innan en fotografering. Har jag långt till platsen så åker jag alltid i god tid innan så jag kan planera mitt fotande. Ni kanske också har förslag där vi kan fota under tak. Vid lätt regn går det alltid att fota under paraply vilket också kan vara en fin detalj på era foton. Dåligt väder är inte alltid dåligt fotoväder! Mulet är även det superfint att fota i. Vi slipper gömma oss för starka solstrålar och har jämnt och fint ljus överallt.

Fotar du bara i trollhättan ?

Nej. Ditt bröllop behöver absolut inte vara i Trollhättan för att ni ska kunna boka mig. Jag reser gärna till er. Resor inom 10 mil från Trollhättan ingår alltid i mina priser. För resor utanför detta tillkommer reseersättning på 50kr/milen.